topbella

miercuri, 15 iulie 2009

ManeloMania

Dragi ascultatori de manele,subsemnata eu am onoarea sa va aduc la cunostinta ca Regele manelelor si al manelarilor,Dan Bursuc,organizeaza preselectie pentru tinerele talente doritoare sa apara pe postul Taraf TV alataturi de veterani precum:Sorinel copilu' de haur,Vali tsunami,Sorinel pustiulica.La preselectie trebuie sa fiti imbracati in costumul traditional al interpretilor de manele,acesta este compus din:Tricou negru sau camasa galbena neaparat inscriptionate cu sigla D&G,pantaloni sau jeansi(mancati de moli) de preferat cu multe buzunare goale normal si cu foarte mult scris daca se poate tot D&G,pantofi sport sau eleganti negri cu dungi albe din lac, in cazul in care temperatura este mai scazuta va recomand sa purtati si un sacou lucios si colorat .
Daca inca nu v-am convins sa participati la preselectie va prezint cum arata o zi de munca la studioul distinsului Bursuc.



Da nu vi sa parut domnul Bursuc inca nu stie ca pluralul cuvantului accent este accente nu accenti.Poate data viitoare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

hahahahah!!!!:)))))))))))=))=) saracul catel! vorbeai serios?? wow! sper ca ai folosit zewa deluxe. din respect pentru el!;) super! bravo!:D

Anonim spunea...

st irina;)te-ai prins,nu?bineinteles!:-j...nuu?? :-S