topbella

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Noapte de octombrie…


Un nou inceput mort inca din stadiul de idee. Vara, celebra vara danseaza printre razele calde de soare ale unei zile uitate demult. S-au schimbat multe, si totusi, tot e la fel. Sau poate mai rau. Aceleasi sunete de orga bisericeasca strapung linistea unei nopti reci ca marmura de octombrie, in speranta ca amintirile vor muri undeva, intr-un colt de praf. Insa nu e asa. Amintirile dor, si dor cu atat mai tare cu cat tacerea e mai adanca si mai profunda.

Prea multe sentimente, amestecate intr-una sfanta Durere, menita sa ne demonstreze ca INCA traim si ne numim OAMENI [mai mult sau mai putin], aceleasi urme inexistente lasate peste ziua de ieri in speranta ca cineva va face ziua de maine un azi mai bun. Sau nu.

Singuratatea, sau fuga de singuratate, o eterna cursa numita "iubire", o amagire verde despre cum ar trebui sa arate o anumita viata intr-un cuplu...mecanic.

Lacrimile au incetat de mult de a mai fi conditionate de ceva/cineva. Se nasc atunci cand vor si nu mai mor niciodata. ELE nu pot muri. Dumnezeu poate. Toti putem.

Niciun comentariu: